oefeningen bingel

Klik hier op: 

www.bingel.be   en je gaat er rechtstreeks naartoe.

    In het klasagenda van je dochter/zoon vind je onderstaande brief :

 

Beste ouders van …….

De klas van uw kind maakt gebruik van bingel, het online oefen-, taken- en leerplatform van uitgeverij VAN IN waarmee uw kind thuis leerinhouden kan oefenen die in de klas behandeld werden.

Hoe werkt bingel?

Op www.bingel.be maken de leerlingen oefeningen op een zwevend eiland. Elk element op het eiland bevat een link naar een bepaald vak. Door op de gewenste hoofdstukken en onderwerpen te klikken, kan uw kind navigeren tussen de verschillende oefeningen.

Na het inloggen komt uw kind op zijn of haar persoonlijke startscherm terecht. Uw kind kan dan meteen de taken zien die de leerkracht heeft klaargezet of doorklikken naar het eiland om zelfstandig te oefenen. Als uw kind vaak en goed geoefend heeft, krijgt het een online 'beloning' en kan het een kort spelletje spelen. Uw kind kan ook de gebeurtenissen op het eiland volgen en zijn of haar avatar (online vriendje) samenstellen. Die persoonlijke avatar geeft feedback en tips tijdens het oefenen.

Hoe logt uw kind in op bingel?

Door naar www.bingel.be te gaan en op 'leerling' te klikken, krijgt uw kind het inlogscherm van bingel te zien. Hieronder vindt u de inloggegevens die uw kind dit schooljaar kan gebruiken. Hiermee kan het dan op elke computer of tablet met internettoegang oefeningen maken op wat hij of zij in de klas heeft geleerd.

Schoolcode: ……                                 Deze gegevens staan vooraan

Klas: ……                                            in het klasagenda van je dochter/zoon.

Klasnummer: …

Wachtwoord: …………………

Meer weten?

Meer informatie over de werking van bingel vindt u op www.bingelsite.be.

Ik  wens je kind veel oefen- en leerplezier op bingel!

Juf Karine