Nieuws

Hoekenwerk

04-09-2018 13:35
Vandaag deden we hoekenwerk. Dit doen we elke maandagnamiddag. Puzzelhoek:We hebben in de puzzelhoek rekenoefeningen gemaakt. Als alle oefeningen correct gemaakt zijn, is de puzzel klaar. Elke puzzel is zelfcorrigerend. Spellinghoek: Sommige leerlingen maken oefeningen met knijpkaarten. Anderen vullen ontbrekende letters in en controleren met een toverspiegel. Op een registratiekaart worden alle gemaakte oefeningen aangeduid. Bouwhoek: Vandaag krijgen we een opdrachtkaart en leggen we met de tangramdeeltjes de gevraagde opdracht. Dit lijkt simpel, maar... hier moet je goed over nadenken en ruimtelijk inzicht hebben. Rekenhoek: In deze hoek werken we vandaag met maxi - loco. We maken allerlei rekenoefeningen. Sommige leerlingen werken met knijpkaarten om de maal-en deeltafels nog eens grondig op te frissen. Anderen maken gelddomino's en controleren aan het einde of ze het correct hebben...

—————

Info-avond

31-08-2018 19:00
Wie niet aanwezig was op de info-avond in september 2018 kan het document hieronder openen. Zo bent u op de hoogte van wat er gezegd geweest is. info-avond 2017-2018.docx (14739) 

—————

Spreekbeurt

01-10-2017 16:44
Spreekbeurttips vind je onder het item oefeningen W.O. en oefeningen nederlands . Er staan filmpjes over allerlei onderwerpen. Ook bij leren leren vind je leuke filmpjes over hoe je je voorbereidt op je spreekbeurt. Er staan ook verscheidene tips om een zo goed mogelijke spreekbeurt te maken. Alvast veel succes!

—————

Wie vragen heeft...

07-09-2017 20:37
Als je een vraag hebt over een les/ huiswerk/ taak dan kan je me een mail sturen. Ik probeer je zo snel mogelijk te antwoorden.

—————

Wist je dat...

30-08-2017 14:44
Wist je dat we om de 14 dagen gaan zwemmen op maandag. Je vindt de data terug op de zwemkalender bij planningsdocumenten. Om de 14 dagen hebben we turnen op vrijdagnamiddag. Zo eindigen we de dag fit! Wist je dat je op maandagnamiddag een uurtje frans krijgt en ook op donderdagvoormiddag. Wist je dat we extra ondersteuning krijgen voor wie het nog moeilijk heeft met bepaalde leerstofonderdelen op maandag, dinsdag en  woensdag.

—————


Vraagjes

Datum: 15-06-2013

Door: Juf Karine

Onderwerp: mail

Stuur mij een mail in plaats van op deze forum je vraag te stellen. Ik zal hier ook algemene antwoorden plaatsen ;) !

Reageer

—————