Boekbespreking Juffrouw Hendricks

Je krijgt de vragen pas in de klas. Zo ontdek ik of je het boek aandachtig hebt gelezen en alles goed begrepen hebt. Alvast veel succes! De eerste week na de kerstvakantie krijg je de vragen en doe je een toets over het boek.

 

Heb je een leesbeperking dan kan je het boek ook als luisterboek lezen. Het wordt dan voor jou voorgelezen.Ga naar deze link en dan kan je je gratis lid maken en boeken lezen door ze te beluisteren.

Het digitale boek is je doorgestuurd via smartschool. Hieronder vind je het document ook nog eens.

Juffrouw Hendricks e-book.pdf (2199211)

Beste kids en ouders,

Juffrouw HEndriKS is verhuisd. Nou ja, de schrijfster van juffrouw HEndriKS, Angelique Schipper, is verhuisd. Vanaf 1 maart 2017 woont zij niet alleen in Voorburg, maar ook deels op de Ruïne van Brederode, samen met Rob Kortekaas (meester Langeworst uit het boek). Zij zijn beheerder geworden van de Ruïne en gaan daar de geschiedenis tot leven brengen én in de vensterbank gaat Angelique deel II van juffrouw HEndriKS schrijven. Dat deed ze voorbijë herfst of winter. Dat wordt natuurlijk “Juffrouw HEndriKS en het geheim van de Ruïne van Brederode.” Dan stuurt zij juffrouw HEndriKS de ruimte in of zal juffrouw HEndriKS eerst een avontuur gaan beleven op de Ruïne? Hmmm...

Hartelijke groet en geniet van de herfst!

Juffrouw HEndriKS

 

Wil je meer te weten komen over de schrijfster, surf dan hier naar.