Teksten presentatie droomhuis

Ons droomhuis van Tao, Cyrill en Leopold

Hallo beste kinderen en juffen,

Nu zullen we het droomhuis van Cyleorill Tapoldo voorstellen. 

Cyleorill Tapoldo is heel rijk. Hij kan absoluut niet kiezen. Zo koopt hij allés wat hij wilt. In zijn grote huis, zijn er altijd gasten. Cyleorill heeft een hekel aan alleen zijn. 

Er is een tuin waar je kan spelen, een terras waar je kan slapen, een parking waar veel mensen kunnen komen en hun auto plaatsen.

Er is een tennis"zaal" dat op de plaats van de parking is wanneer er geen auto's zijn. Daar kan je lekker met je vrienden tennissen.

 

Er is ook een politiewagen en een ziekenwagen die zorgen voor het dorp door ze te beschermen en door ze te genezen.

Soms helpt Cyleorill zijn vrienden met hun verhuizen en gebruikt zijn vrachtwagen. 

In de zomer, gaan ze met de campingcar naar de Cevennes en de ambulance is essentieel in geval van een ongeluk op de tennisbaan.

Ons huis is gemaakt van karton, hout, mousse, playmobil accessoires en een beetje metaal. Het is super comfortabel en groot.

 

Zoals gewoon, twijfelde Cyleorill toen hij de architekten koos en nam 3bekende brusseleers:  Cyrill, Tao en Leopold 

De naam van ons droomhuis is huistastisch omdat het een fantastisch droomhuis is .

Iedereen is welkom in ons droomhuis. Er mogen oude/jonge mensen komen. Het belangrijkste is dat iedereen elkaar respecteert en dat iedereen veel plezier heeft.

Bedankt voor jullie aandacht wij hopen dat jullie graag in ons droomhuis willen komen.

 

Van Tao, Cyrill en Leopold

Het maxihuis van Isaline, Eleonore en Anna-Maria

Het maxihuis is gemaakt van : karton,papier en playmobile. Ons droomhuis is groot en er is ook een boomhut. Maar onze boomhut is niet mormaal, omdat ze magisch is. Weten jullie waarom? Als je op een knop duwt ben je in een andere tijd. In de tuin is er een zwembad. In het maxihuis zijn er twee kamers. Een kamer voor kinderen en één voor de ouders. Er is een salon en een grote tv, een super leuke zetel en er is ook een mooie keuken. Als je in de kamer van de ouders bent, dan kan je in het zwembad springen en door een geheime gang gaan. Het maxihuis is gemaakt door Eleonore, Isaline en Anna-Maria.

We hopen dat jullie het leuk vonden.

Het partyhuis van Noah, Olivia en Yara

Olivia: Hallo beste leerlingen en leerkrachten,We zullen jullie ons droomhuis voorstellen. Ons droomhuis heeft een naam namelijk” partyhuis”

In ons partyhuis is er altijd feest. Er is maar één regel: vrede!Daar kunnen we van alles doen: Halloween feesten, een buffet, zwemmen, zonnebaden, en nog veel meer.

Noah: Het huis is gemaakt van :karton,papier,flessen en liefde. Iedereen is welkom in dit huis.

Yara: Ook huisdieren, maar kijk uit dat ze niet in het zwembad vallen. In ons huis zal je je nooit vervelen! In het zwembad is er een blauw knopje. Als je daarop duwt is er een fontein.

Waar wacht je nog op: kom maar lekker genieten!

Ons droomhuis van Dimitry, Charlotte,Ikhlas en Alice

Alice: Hallo beste kinderen en leerkrachten, wij gaan vandaag ons geweldig droomhuis voorstellen. Eigenlijk is het een dorp, wel een heel speciaal dorp. Er zijn maar 2 huizen en ze zijn van suikerklontjes gemaakt en ook het cement is van suiker en citroensap.

Ikhlas: Er zijn maar 3 mensen in het dorp: één vader, één moeder en één baby. De oders waren vroeger samen, maar nu zijn ze gescheiden. Telkens als ze naar elkaar kijken zijn de ouders weer droevig.

Charlotte: Er zijn ook 2 weiden met in eentje 2 koeien en in de andere één koe. Ze zijn betoverd door de baby, we noemen hem Merlijn. Er is ook een meer: ze zeggen dat er een schat in verborgen is.

Dimitry: Er is ook een begraafplaats. Daarop staan onze namen in het groot. De legende zegt: Er waren eens 4 tovenaars:

Dimitry: Dimitry

Charlotte: Charlotte

Alice: en Alice

Dimi: Dat waren ook de koningen en koninginnen in het dorp

Alice: Trouwens ons dorp heet: Het betoverde suikerdorp.

Ikhlas: Wij hopen dat jullie het een mooi en leuk huis vonden.

Charlotte: en dat jullie erin willen wonen. Zijn er nog vragen?

Mijn droomhuis door Laetitia, Elizabeth en Frederic,

Elizabeth: Beste kinderen en leerkrachten,We zullen praten over ons droomhuis om duidelijk te maken.Ons huis is helemaal van snoep gemaakt. Er is een snoepzwembad en een grote voortuin.

Frederic: Het is heel goed beschermd door de stokstekels, dus niemand kan inbreken. Er is een tankshmala, dus een tank van marshmallow als er iemand is, dat ons huis wilt kapot maken.

Laetitia: Ons huis heeft de vorm van een rubikuib. Er is ook een rivier van smarties rond ons huis. Er is een bruggetje om in het kasteel te gaan. Er zijn mannetjes in het huis.

Dit droomhuis is gemaakt door

Elizabeth,

Frederic  en

Laetitia

Zijn er nog vragen?